Pangas pod peřinkou
Recepty, RybySuroviny
- 35 dkg pangasia
- olivový olej
- sůl
- citron - šťáva
- 1 zelená kapie
- 1 červená kapie
- 1 žlutá kapie
- 10 dkg Eidamu
- 1 lžíce pomazánkového másla
- 2 lžíce majolky
Postup Pangas pod peřinkou
Postup přípravy receptu
-
Rozmrzlého pangase naporcujeme na menší části, osušíme, osolíme, pokapeme olejem a citronovou šťávou a odložíme stranou.
Kapie nakrájíme na drobné kostičky, smícháme s majolkou, pomazánkovým máslem a sýrem nastrouhaným na hrubější nudličky, podle chuti osolíme.
Na plech s pečicím papírem dáme porce pangase, na ně navrstvíme kapiovou směs a dáme péct na 200°C na cca 20 minut, poté na 5 minut zvýšíme na 250°C (gril).