Pangas na paprice v koprové omáčce

Recepty, Omáčky

Suroviny

Máslo
Cibule (na drobno)
Pangas (na kostičky)
Sůl a pepř
Ředkvičky (plátky)
Sladká paprika
Voda
Kopr
Smetana
možno masový bujón pro masovou chuť
mouka na případné zahuštění

Postup přípravy receptu

  1. Na másle osmahneme cibulku do hněda, přidáme pangase a ředkvičky, osolíme a opepříme, zasypeme paprikou, promícháme a ihned zalijeme vodou.

  2. Přidáme kopr (možno přidat bujón) a necháme povařit, dokud není pangas dostatečně provařený.

  3. Nakonec zalijeme smetanou a podle potřeby zahustíme moukou. Pokud budeme zahušťovat, necháme omáčku ještě chvíli povařit. Podáváme s houskovým knedlíkem, rýží, nebo jakoukoliv přílohou která nám přijde k chuti


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!