Pánev wok - asijská kuchyně
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 500 g vepřové panenky
- olivový olej
- 1 červená cibule
- 1/2 červené papriky
- 1/2 žluté papriky
- 1/2 zelené papriky
- 460 g sklenice sladkokyselé omáčky
- 1 kl sladké chilli omáčky
- sůl
- pepř
- trochu vody
- rýžový ocet
- Na ozdobu:
- petrželová nať
- sezamové semínko
Postup Pánev wok - asijská kuchyně
Postup přípravy receptu
-
Do pánve dáme rozpálit olej. Mezitím nakrájíme maso na nudličky, vložíme do rozpáleného oleje a restujeme.
Dále nakrájíme papriky na nudličky a cibuli na plátky.
Vše přidáme k masu, můžeme přidat asi tak lžící rýžového octa. Necháme trochu povařit.
Do směsi přidáme celou sladkokyselou omáčku a lžičku sladké chilli omáčky, můžeme přidat trochu vody a ještě povaříme.
Nakonec odstavíme z plotny. Podáváme s jasmínovou rýží.