Paneer se sladko-kyselou zeleninou
Recepty, Bezmasá jídlaSuroviny
- 227 g sýr paneer (1 balení)
- baby kukuřice
- hrachové lusky
- jarní cibulka
- 2 lžíce kečupu
- 3 lžíce tmavé sojové omáčky
- 1 lžíce mirinu
- 2 lžička škrobu
- 3 lžičky světlého piva
- 80 g vody
- olivový olej
Postup Paneer se sladko-kyselou zeleninou
Postup přípravy receptu
-
V míse smícháme kečup se sojovou omáčkou, mirinem, škrobem, vodou a světlým pivem. Paneer pokrájíme na kostičky a dáme na 2 hodiny do připravené směsi.
Pak na pánev dáme olej a paneer na něm osmahneme. Osmažený paneer vyndáme a udržujeme teplý.
Do stejné pánve dáme baby kukuřičky, hrachové lusky a pokrájenou jarní cibulku. Prohřejeme, zalijeme zbytkem směsi, ve které byl naložený paneer a prohřejeme.
K zelenině přidáme paneer, promícháme a ihned podáváme buď s rýží nebo nudlemi.