Ostřejší pomazánka z brambor a sušených rajčat
Recepty, PomazánkySuroviny
- 1 uvařená a nastrouhaná brambora
- 1 a 1/2 PL okapaných sušených rajčat v oleji
- 1 PL jakékoliv ostřejší hořčice
- nadrcená čerstvá bazalka
- 1 PL okapaných naložených cibulek
- sůl, pepř
- bílý jogurt (množství podle konzistence pomazánky)
Postup Ostřejší pomazánka z brambor a sušených rajčat
Postup přípravy receptu
-
Dobře okapaná sušená rajčata dáme do mixéru, přidáme lžíci ostřejší hořčice, omytou nasekanou bazalku, nasekanou a okapanou sterilovanou cibulku a jednu nastrouhanou uvařenou bramboru..
Podle hustoty pomazánky přidáme bílý jogurt. Pomazánku podáváme s celozrnným pečivem.