Ohnivé kostky s houbovým nádechem

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

1/2kg vepřového masa - já jsem použila plec
olej
sůl
pepř
drcený kmín
1/2 lžička chilli
1 lžíce mletých sušených hub
olej
hladká mouka na zásmažku

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky, dáme zprudka opéct na rozpálený olej. Přidáme sůl, pepř, kmín, chilli a sušené houby, podlijeme vodou a dusíme až je maso měkké. Potom dolijeme vodu, přivedeme do varu a zasmažíme. Podáváme s rýži.

  2. Zásmažka = do kastrolku dáme rozehřát olej a přisypáváme hladkou mouku. Mouky dáme tolik, aby nebyla zásmažka moc hustá. Mícháme zásmažku dohladka a necháme na ohni tak dlouho, až začne zásmažka hnědnout.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!