Mleté maso se zeleným pepřem v paprikovém kroužku
Recepty, Mleté masoSuroviny
- 400 g mletého vepřového masa
- 50 ml smetany 31%
- 2-3 lžíce nastrouhaného sýru Gran Moravia
- 1-2 lžičky okapaného zeleného pepře
- 1 nastrouhaný rohlík, dva dny starý
- sůl
- pepř
- barevné tlustostěnné papriky
- tuk na smažení
Postup Mleté maso se zeleným pepřem v paprikovém kroužku
Postup přípravy receptu
-
Maso jemně nameleme nebo projedeme ponorným mixérem. Přidáme všechny suroviny a důkladně promícháme.
Papriky nakrájíme na cca 1-1,5 cm kolečka a očistíme. Masem vyplníme paprikové kolečko, pevně, maso se trochu speče. V dlaních to jde dobře.
Smažíme na tuku z obou stran do zlatova, podobně jako karbanátky. Podáváme s bramborami a dobrým dipem, nebo jen s chlebem.