Mleté maso se zeleným pepřem v paprikovém kroužku

Recepty, Mleté maso

Suroviny

400 g mletého vepřového masa
50 ml smetany 31%
2-3 lžíce nastrouhaného sýru Gran Moravia
1-2 lžičky okapaného zeleného pepře
1 nastrouhaný rohlík, dva dny starý
sůl
pepř
barevné tlustostěnné papriky
tuk na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Maso jemně nameleme nebo projedeme ponorným mixérem. Přidáme všechny suroviny a důkladně promícháme.

  2. Papriky nakrájíme na cca 1-1,5 cm kolečka a očistíme. Masem vyplníme paprikové kolečko, pevně, maso se trochu speče. V dlaních to jde dobře.

  3. Smažíme na tuku z obou stran do zlatova, podobně jako karbanátky. Podáváme s bramborami a dobrým dipem, nebo jen s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!