Mleté maso pod bramborovou kaší
Recepty, Mleté masoSuroviny
- (suroviny na bramborovou kaši)
- brambory
- máslo
- mléko
- 500 g mletého masa
- sůl
- pepř
- jakékoliv bylinky co má kdo rád
- máslo
Postup Mleté maso pod bramborovou kaší
Postup přípravy receptu
-
Bramborovou kaši udělejte dle běžného postupu, jak jste zvyklí (+-4 porce), jen dejte méně mléka, kaše by měla být hodně hustá.
Mleté maso osmahneme na oleji, osolíme, opepříme a přidáme dle své chuti jakékoliv bylinky.
Poloviny br.kaše dáme do máslem vymazaného pekáčku, na to všechno mleté maso a nakonec zbytek br.kaše.
Pečeme zhruba 20 min při 160°C.
Do receptu správně ještě patří mrkev, hrášek atd. Nám to ale chutná jen takhle. Nicméně možná by šel přidat i sýr, cibule atd. Párkrát jsem do br. kaše také přimíchala trochu pažitky.