Rybí filé s bramborem a grilovanou zeleninou

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

240 g rybího filé - já měla medailonky ze štikozubce argentinského
sůl
drcený kmín
3 g - 1 lžička oleje
Na přílohu:
300 g brambor - čistá váha
sůl
Zelenina na gril:
100 g cukety
70 g cibule
10 g česneku
30 g okurky
60 g čerstvé papriky
80 g rajčat
1 lžička oleje na potření grilovací pánve
hrubozrnná sůl
koření grilovaná zelenina

Postup přípravy receptu

  1. Dáme si vařit drobněji nakrájené brambory a než budou měkké, tak si připravíme rybí filé a zeleninu.

  2. Filé které jsme nechali při pokojové teplotě rozmrazit, osolíme, malinko posypeme drceným kmínem a na rozpálené pánvičce s lžičkou oleje pečeme z obou stran, ke konci už volněji. Jelikož jsem měla hrubší kusy, tak jsem po opečení zalila troškou vody a nechala chvíli z obou stran dusit.

  3. Zeleninu si nakrájíme na větší kusy a poklademe na rozpálenou grilovací pánvičku potřenou trochou oleje. Grilujeme z obou stran, zeleninu mírně osolíme a můžeme použít i trošku oblíbeného koření vhodného na zeleninu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!