Maso vařené ve vakuu
Recepty, Dietní receptySuroviny
- 600 g kuřecích křídel
- 500 g kuřecích srdíček
- 2 pol. lžíce Sweet Spring Roll Sauce
- oříšek másla
- 3 stroužky česneku
- sůl
Postup Maso vařené ve vakuu
Postup přípravy receptu
-
Maso očistíme, opláchneme a osušíme. Dáme ho do mísy, přidáme omáčku, posolíme a promícháme.
Takto připravenou směs dáme do vakuovacího sáčku, přidáme máslo a česnek a zavakuujeme. Sáček dáme na 24 hodin do lednice.
Na druhý den dáme ohřát vodu na 70 až 75 °C a sáček do ní vložíme. Pomocí teploměru průběžně kontrolujeme teplotu, abychom ji udrželi v daném rozmezí.
Ohříváme hodinu a třičtvrtě. Pak vyndáme, otevřeme sáček a servírujeme.