Marinované kančí panenky a hřbety

Recepty, Jiné maso

Suroviny

2 kančí panenky
2 válečky z kančího hřbetu
Marináda:
1/2 sklenky pomerančovo-zázvorové marmelády
šťáva z 1/2 pomeranče
3 PL sójové omáčky
1 PL octa balsamico
6 rozdrcených kuliček jalovce
2 stroužky česneku
2 PL nasekaného rozmarýnu

Postup přípravy receptu

  1. Maso očistíme od blan a přes noc naložíme do marinády smíchané z marmelády, pomerančové šťavy, octa, sójové omáčky, rozdrceného česneku, jalovce a rozmarýnu.

  2. Druhý den maso vyjmeme z marinády a zprudka jej opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji. Přendáme do pekáčku nebo jiné vhodné nádoby, na pánev vlijeme marinádu a necháme ji probublat. Pak nalijeme pod maso a dáme na 10 min do rozpálené trouby na 220C.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!