Marinovaná krkovička s bylinkami a sušenými rajčaty

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

2 plátky krkovice
3 stroužky česneku
3 sušená rajčata
koření na steak
lžička pikantní hořčice
tymián
šalvěj
rozmarýn
sůl
pepř
lžička másla
2 lžíce rajčatového oleje
olej na smaženi

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme olej z rajčat s utřeným česnekem, hořčicí, kořením a části bylinek. Necháme uležet nejméně 2 hodiny, nejlépe přes noc.

  2. Na rozehřáté pánvi smažíme maso z každé strany 3-4 minuty, podle tloušťky masa. Hotové maso zabalíme do alobalu.

  3. Mezitím přidáme do výpeku kousek másla a vhodíme pokrájené čerstvé bylinky a nakrájená rajčata. Necháme jen rozvonět a prohřát. Případně ještě dochutíme. Servírujeme na upečené maso.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!