Libanonský chléb s koprovým dresingem

Recepty, Studená kuchyně

Suroviny

Libanonský chleba
plátky krůtí šunky
hlávkový salát
sýr Gouda s vlašskými ořechy (plátky)
jablko (nakrájené na plátky)
řecký jogurt
čerstvý kopr
citronová šťáva
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Placky libanonského chleba položíme na pánev a chvilku je zahřejeme. Pak placky rozřízneme napůl a nožem je rozevřeme. Vznikne nám kapsa, kterou budeme plnit.

  2. Dresing si připravíme smícháním řeckého jogurtu, nasekaného kopru, limetkové šťávy a soli. Takto připraveným dresingem naplníme každou kapsu.

  3. Nyní už si kapsu můžete naplnit čím budete chtít. Já jsem zvolila krůtí šunku, salát, goudu a jablíčko. Kapsy spojíme párátkem a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!