Libanonský chléb s koprovým dresingem
Recepty, Studená kuchyněSuroviny
- Libanonský chleba
- plátky krůtí šunky
- hlávkový salát
- sýr Gouda s vlašskými ořechy (plátky)
- jablko (nakrájené na plátky)
- řecký jogurt
- čerstvý kopr
- citronová šťáva
- sůl
Postup Libanonský chléb s koprovým dresingem
Postup přípravy receptu
-
Placky libanonského chleba položíme na pánev a chvilku je zahřejeme. Pak placky rozřízneme napůl a nožem je rozevřeme. Vznikne nám kapsa, kterou budeme plnit.
Dresing si připravíme smícháním řeckého jogurtu, nasekaného kopru, limetkové šťávy a soli. Takto připraveným dresingem naplníme každou kapsu.
Nyní už si kapsu můžete naplnit čím budete chtít. Já jsem zvolila krůtí šunku, salát, goudu a jablíčko. Kapsy spojíme párátkem a můžeme podávat.