Letní tuňákový salát
Recepty, SalátySuroviny
- 1 balení barevných těstovin
- 1/2 čínského zelí
- 1 ledový salát
- 2 pytlíčky vypeckovaných zelených oliv(šťávu nechat)
- 3 barevné kapie
- 1 velký bílý jogurt
- 1/2 250 g majolky
- 2 plechovky tuňáka v oleji
- magi
- sůl
- pepř
Postup Letní tuňákový salát
Postup přípravy receptu
-
Těstoviny uvaříme a uvařené prolijeme v sítu studenou vodou, aby byly ihned studené a nebyly slepené.
Vložíme do mísy, přidáme nakrájenou zeleninu, jogurt, majolku, tuňáky, osolíme, opepříme ochutíme magim a šťávou z oliv. Poté dáme vychladnout do ledničky. Salát je výborný jako hlavní chod v horkých letních měsících.