Ledvinky Pomodoro Pelati

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

3 vepřové ledvinky
2 cibule
1 jarní cibulka
250 ml Pomodoro Pelati (loupaná rajčata ve vlastní šťávě)
1 lžíce mleté papriky
1 lžička Vegety
1 lžička oregána
instantní jíška (nebo Solamyl)
trošku oleje na osmažení cibule
pažitka
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Ledvinky si očistíme, propláchneme několikrát horkou vodou (nebo tak, jak jsme kdo zvyklí) a nakrájíme si je.

  2. Pak nakrájíme cibuli na proužky a ty osmažíme na oleji. K cibuli přidáme mletou papriku, necháme zpěnit, přidáme ledvinky a trochu vody, necháme chvíli dusit ve vlastní šťávě.

  3. Dáme loupaná rajčata, oregáno, osolíme, ochutnáme a podle chuti přidáme Vegetu, nakonec jíšku (solamyl rozmíchaný v trošce vody) a pažitku.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!