Kuřecí stehna - Pikantní po thajsku
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 8 horních a dolních kuřecích stehen
- Na marinádu:
- 2-3 PL kečupu
- 1 malý rajský protlak
- 6 stroužků prolisovaného česneku
- sůl podle chuti
- 4 PL olivového oleje
- 4 PL sójové omáčky
- 2 PL drcených chilli papriček
- 2 PL najemno nasekané citrónové trávy
- 4 PL hnědého cukru
- zelená nať z jarní cibulky
- špetka skořice
Postup Kuřecí stehna - Pikantní po thajsku
Postup přípravy receptu
-
Všechny suroviny promícháme nebo rozmixujeme.
Do této marinády naložíme stehna. Necháme rozležet asi 2 hodiny a pak je za občasného obracení opékáme na grilu (nebo v troubě). Podáváme s opečenými brambory.