Kuřecí soté s rýží

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

500 g kuřecích prsou
10 žampionů
200 g šunky
12% smetana
drcený pepř
sůl
světlá jíška Knorr
mléko
rýže

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso omyjeme, očistíme a nakrájíme na menší kostičky. Nakrájíme také šunku a žampiony.

  2. Na pánvi rozpálíme lžíci oleje a opečeme šunku. Přidáme kuřecí maso a společně restujeme.

  3. Pak přidáme pokrájené žampiony, zamícháme, zalijeme smetanou a chvilku dusíme. Osolíme a opepříme. Zahustíme světlou jíškou, popřípadě přidáme mléko, pokud se nám zdá omáčka moc hustá.

  4. Podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!