Kuřecí směs bez kapky oleje

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

3 kuřecí prsa
1/2 sáčku zelených fazolek
1 malá červená cibule
kousek kuřecího salámu
pravý kuřecí vývar nebo bujon (kuřecí)
vodu podle potřeby
jíška buď tmavá nebo světlá záleží na Vás

Postup přípravy receptu

  1. Vše si nakrájíme na požadovanou velikost.

  2. Nejlepší je pánev Wok, když není, nevadí, použijeme, jakou máme.

  3. Nejdříve dáme nakrájenou cibuli a chvilku opékáme, poté přilijeme trochu vody, aby se cibule nespálila.

  4. Když se voda vypaří, přidáme maso a také chvilku opékáme.

  5. Když je maso skoro hotové, přidáme salám a fazole, vývar nebo bujón (a když bujón, tak i vodu, aby bylo vše zalité).

  6. Potom, co je vše hotové, přidáme jíšku podle toho, jak to chceme mít husté.

  7. Necháme probublat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!