Kuřecí prsíčka pečená na víně

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

kuřecí prsíčka
hořčice
100 g anglické slaniny
1 cibule
cca 2 dcl bílého vína
olivový olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Cibuľu narežeme na kolieska a dáme na dno zapekacej misky potretej olejom.

  2. Porcie mäsa potrieme horčicou a osolíme. Uložíme ich na cibuľu. Navrch uložíme plátok slaniny a všetko zalejeme bielym vínom.

  3. Zakryjeme alobalom a necháne v chlade postát aspoň 1 hod.

  4. Potom zapekáme v rúre pri 180°C cca 45-50 min.

  5. Na záver odkryjeme alobal a necháme slaninku zapiecť. Podávame s dusenou ryžou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!