Kuřecí maso s broskví a sýrem

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

2 kuřecí prsa
plechovka broskví
šunka
tvrdý sýr
sůl (nebo grilovací koření)
příloha:
brambory
pažitka
plátek másla

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa si naporcujeme na menší kousky (plátky), posolíme(nebo grilovací koření) z obou stran a zprudka opečeme na pánvi.

  2. Opečené maso klademe do předem vymazaného pekáčku mezi broskve a šunku. Nějakou šunku a broskve dáme i nahoru na maso. A úplně nahoru klademe plátky sýra.

  3. Pekáčem dáme tak na 10 minut do trouby, aby se rozpustil sýr a chutě se nám spojily.

  4. Příloha: Oškrabané brambory nakrájíme na kostky a dáme vařit. Jakmile jsou hotové, dáme k nim jemně nasekanou pažitku a plátek másla. Zamícháme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!