Krůtí srdíčka na smetanovém halali v PH

Recepty, Pomalý hrnec

Suroviny

750 g krůtí srdce
1 sklenička halali (200 g)
200 g smetana na šlehání
1 PL plnotučné hořčice
1 PL hladké mouky
1 cibule
2 bobkové listy
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Srdce po očištění nakrájíme na kousky. Na zpěněné cibuli orestujeme – buď na pánvi nebo v nádobě pomalého hrnce. Přidáme koření a zeleninovou směs.

  2. V pomalém hrnci dusíme na 2. stupni téměř do změknutí cca 1,5-2 hodiny. Poté smícháme smetanu s hořčicí, moukou a důkladně rozšleháme. Vlijeme do směsi a dodusíme ještě cca 20 minut. Podáváme s těstovinami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!