Krůtí plátky s hořčicovou omáčkou a kapary

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

400 g krůtího prsa
4 šalotky
lžíce kaparů
lžička hořčice
150 ml bílého vína
sůl
pepř
200 ml smetany
1 červená cibule
1 červená paprika
3 stroužky česneku

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve oloupeme a nakrájíme šalotku, kterou zpěníme. Přidáme rozmáčknuté stroužky česneku, opékáme, papriku na kusy a okořeněné plátky masa.

  2. Plátky restujeme asi 2 minutky z každé strany a pak podlijeme vodou, přidáme i víno a dusíme do měkka. Maso vyjmeme, omáčku přecedíme do jiného kastrolu a dohotovíme. Přidáme hořčici, kapary, zahustíme a zjemníme smetanou. Podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!