Krůtí mletý steak s růžičkovou kapustou

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

500 g mletého krůtího masa (kuřecího)
1 vejce
2 lžíce strouhanky
sůl
pepř
olej na potření pánve
300 g růžičkové kapusty
cibule
kmín
olej
sůl
pepř
malý kousek másla

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí mleté maso smícháme s vejcem a strouhankou. Osolíme, opepříme. Necháme odležet v lednici. Smažíme na pánvi.

  2. Růžičkovou kapustu očistit, opláchnout, rozkrojit na půlky. Osmažit cibuli na oleji a přidat kapustičku, zalít troškou vody. Osolit, opepřit, přidat kmín.

  3. Dusit, až růžičková kapusta změkne. Na zjemnění nakonec vmíchat malý kousek másla.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!