Krůtí maso „zahalené do vůní Asie“

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

130 g mletého krůtího masa
2 jarní cibulky
1 lžíce oleje
50 g žampionů
50 g červené čočky
1 lžíce zelené kari pasty
35 g pórku
Kůra z 1/2 limetky
1 lžíce limetkové šťávy
30 ml kokosového mléka
Drůbeží vývar na podlití

Postup přípravy receptu

  1. Cibulky a pórek nakrájíme našikmo, žampiony na silnější plátky.

  2. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme maso, kari pastu a promícháme. Necháme maso zatáhnout.

  3. Přidáme čočku, zeleninu a podlijeme vývarem. Pod poklicí dusíme, dokud čočka nezměkne. Občas promícháme, a pokud je třeba podlijeme vývarem. Tekutinu vyvaříme, přilijeme kokosové mléko a lehce prohřejeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!