Krůtí maso „zahalené do vůní Asie“
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 130 g mletého krůtího masa
- 2 jarní cibulky
- 1 lžíce oleje
- 50 g žampionů
- 50 g červené čočky
- 1 lžíce zelené kari pasty
- 35 g pórku
- Kůra z 1/2 limetky
- 1 lžíce limetkové šťávy
- 30 ml kokosového mléka
- Drůbeží vývar na podlití
Postup Krůtí maso „zahalené do vůní Asie“
Postup přípravy receptu
-
Cibulky a pórek nakrájíme našikmo, žampiony na silnější plátky.
Na pánvi rozpálíme olej, vložíme maso, kari pastu a promícháme. Necháme maso zatáhnout.
Přidáme čočku, zeleninu a podlijeme vývarem. Pod poklicí dusíme, dokud čočka nezměkne. Občas promícháme, a pokud je třeba podlijeme vývarem. Tekutinu vyvaříme, přilijeme kokosové mléko a lehce prohřejeme.