Krůtí kousky s kapií a rajčaty
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 300 g krůtích prsou
- sůl
- mletý pepř
- 2 lžíce slunečnicového oleje
- 1 žlutá kapie
- 2 menší rajčata
- 100 ml vody
- 1 lžička sójové omáčky
- 1 lžička worčestrové omáčky
- 1 lžička kečupu
- 1 lžička škrobu
- sůl
- 1 lžička plnotučné hořčice
Postup Krůtí kousky s kapií a rajčaty
Postup přípravy receptu
-
Očistíme kapii, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Kousky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji opečeme.
Vyndáme z pánve a na výpeku opečeme kapii. Přidáme nakrájená rajčata, promícháme a zalijeme směsí z vody, sójové a worcestrové omáčky, kečupu, hořčice, škrobu a soli.
Vše krátce povaříme do požadované hustoty. Podáváme s hranolky, nebo americkými brambory.