Krůtí karbanátky s řapíkatým celerem a zázvorem
Recepty, Mleté masoSuroviny
- 500 g mletého krůtího masa
- 2 menší řapíky celeru
- 2 cm zázvoru
- 50 g špeku
- 1 vejce
- 1 rohlík
- 4 stroužky česneku
- hrst majoránky
- 1 lžička koření Domácí sekaná
- sůl
- pepř
- strouhanka
Postup Krůtí karbanátky s řapíkatým celerem a zázvorem
Postup přípravy receptu
-
Rohlík namočíme do vody nebo mléka.
Nakrájíme nadrobno řapíky celeru a nastrouháme zázvor.
Nadrobno nakrájíme špek (krůtí maso je dost libové), do mísy dáme vymačkaný rohlík, přidáme všechny suroviny, dobře vymícháme a tvoříme karbanátky které obalíme ve strouhance a smažíme.
Smažím ve fritovacím hrnci.