Krůtí játra na cibulce s basmati rýží
Recepty, Pokrmy z vnitřnostíSuroviny
- 400 g krůtích jater
- 4 jarní cibulky
- olej
- sůl
- pepř
- 1 lžička hnědého cukru
- 1 lžíce domácího nebo bio kečupu
- 1 sáček basmati rýže
Postup Krůtí játra na cibulce s basmati rýží
Postup přípravy receptu
-
Nejdříve dáme vařit vodu na rýži a potom dáme vařit rýži, cca na 18 minut. Mezitím připravíme játra.
Játra očistíme, nakrájíme na nudličky a vložíme na rozpálený olej. Osmahneme z každé strany dokud nezhnědnou, přidáme nakrájenou cibulku, krátce promícháme a můžeme okořenit solí a pepřem, přidat lžičku hnědého cukru a cca 1 lžíci domácího nebo bio kečupu. Vše promícháme a necháme 2 minutky dodělat.
Mezitím se dovařila rýže a můžeme podávat.