Krůtí játra na cibulce s basmati rýží

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

400 g krůtích jater
4 jarní cibulky
olej
sůl
pepř
1 lžička hnědého cukru
1 lžíce domácího nebo bio kečupu
1 sáček basmati rýže

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve dáme vařit vodu na rýži a potom dáme vařit rýži, cca na 18 minut. Mezitím připravíme játra.

  2. Játra očistíme, nakrájíme na nudličky a vložíme na rozpálený olej. Osmahneme z každé strany dokud nezhnědnou, přidáme nakrájenou cibulku, krátce promícháme a můžeme okořenit solí a pepřem, přidat lžičku hnědého cukru a cca 1 lžíci domácího nebo bio kečupu. Vše promícháme a necháme 2 minutky dodělat.

  3. Mezitím se dovařila rýže a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!