Krůtí čína

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

400 g krůtích nudliček
1 paprika
1 cibule (velká)
1 plátek celeru (cca 1cm)
1 mrkev
hrst hrášku
hrubozrnná sůl
10 kuliček černého pepře
2-3 kuličky nového koření
1 hřebíček
1 stroužek česneku
plátek zázvoru
špetka fenyklu
olivový olej
sojová omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Koření dáme do hmoždíře a podrtíme, přidáme olej, zázvor a česnek, uděláme takovou kašičku, kterou dáme do misky s masem a promícháme, přidáme sójovku a necháme odležet.

  2. Na rozpálenou pánev dáme maso, až je maso hotové, vyndáme jej z pánve na talíř a do pánve dáme cibuli nakrájenou na hrubo, necháme ji v pánvi do zlatova, přidáme zeleninu, podusíme ji a přidáme maso, podlijeme vývarem, dusíme 20 min a zahustíme hustítkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!