Krkovičkové plátky s majonézovo-kečupovou směsí

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 plátky krkovičky
1/2 pórku
sůl
pepř
koření Country nebo jakékoliv oblíbené
2 lžíce majonézy
2 lžíce kečupu
1 lžíce worchesteru
asi 8 menších žampionů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme svým oblíbeným kořením.

  2. Pekáček vysypeme pórkem nakrájeným na kolečka. Na pórek položíme připravené plátky masa.

  3. Žampiony nakrájíme na plátky a posypeme jimi plátky masa.

  4. V misce smícháme majonézu, kečup a worchester a touto směsí polijeme maso i se žamiony.

  5. Pekáček vložíme do trouby a pečeme zhruba hodinu při 180 st., dokud maso nebude měkké.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!