Krkovička z trouby

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4-5 plátků krkovičky
sůl
6-7 stroužků česneku
2 cibule
marináda:
2 lžíce oleje
2 lžíce sojové omáčky
6 lžic ostrého kečupu
1 lžička medu
1 lžička mleté papriky
0,5 lžičky mletého pepře
50 ml vody

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme a z obou stran osolíme. Potřeme česnekem a naskládáme do pekáčku.

  2. Zasypeme jemně pokrájenou cibulí.

  3. Suroviny na marinádu dobře promícháme a rovnoměrně nalijeme na maso.

  4. Přikryjeme, vložíme do vyhřáté trouby a upečeme do měkka (190°C asi 60min). Podáváme se šťouchanými brambory a zelenin.salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!