Krkovička z trouby
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 4-5 plátků krkovičky
- sůl
- 6-7 stroužků česneku
- 2 cibule
- marináda:
- 2 lžíce oleje
- 2 lžíce sojové omáčky
- 6 lžic ostrého kečupu
- 1 lžička medu
- 1 lžička mleté papriky
- 0,5 lžičky mletého pepře
- 50 ml vody
Postup Krkovička z trouby
Postup přípravy receptu
-
Maso naklepeme a z obou stran osolíme. Potřeme česnekem a naskládáme do pekáčku.
Zasypeme jemně pokrájenou cibulí.
Suroviny na marinádu dobře promícháme a rovnoměrně nalijeme na maso.
Přikryjeme, vložíme do vyhřáté trouby a upečeme do měkka (190°C asi 60min). Podáváme se šťouchanými brambory a zelenin.salátem.