Krkovička pečená v marinádě s kávou
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 2 hrubší plátky z krkovice
- 1 lžíce oleje
- 1 rovná lžíce instantní kávy
- 1 lžíce hořčice
- 1 lžíce majonézy
- 1 lžíce pikantního kečupu
- 1/2 lžičky hnědého cukru
- sůl
- pepř
- cibule na pečení
Postup Krkovička pečená v marinádě s kávou
Postup přípravy receptu
-
Maso osolíme a opepříme. Všechny suroviny na marinádu smícháme a maso na 24 hodin naložíme.
Půl hodiny před pečením maso z lednice vytáhneme. Do pekáčku nakrájíme cibuli a položíme maso.
Do misky se zbytkem marinády nalijeme trochu vody a nalijeme to na maso. Pekáček přikryjeme a pečeme při 180 st. doměkka.
Během pečení poléváme výpekem. Před dopečením pekáček odkryjeme a dopečeme na barvu.