Masové knedlíčky do polévky

Recepty, Pro začátečníky

Suroviny

125 g hovězího masa
125 g vepřového masa
30 g střídky z čerstvého chleba
3 pl strouhaného parmazánu
2 pl čerstvě posekané petrželky
2 stroužky česneku
1 vejce
2-3 pl mléka
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Mäso pomelieme a v mise dobre premiešame so striedkou z čerstvého chleba, ktorú sme predtým namočili v mlieku a vyžmýkali.

  2. Pridáme prelisovaný cesnak, vajce, parmezán a posekanú vňať z petržlena s hladkými listami.

  3. Osolíme, okoreníme a urobíme malé knedličky.

  4. Môžeme si ich urobiť do zásoby a dať do mrazničky, hodia sa do rôznych polievok.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!