Masové knedlíčky do polévky
Recepty, Pro začátečníkySuroviny
- 125 g hovězího masa
- 125 g vepřového masa
- 30 g střídky z čerstvého chleba
- 3 pl strouhaného parmazánu
- 2 pl čerstvě posekané petrželky
- 2 stroužky česneku
- 1 vejce
- 2-3 pl mléka
- pepř
- sůl
Postup Masové knedlíčky do polévky
Postup přípravy receptu
-
Mäso pomelieme a v mise dobre premiešame so striedkou z čerstvého chleba, ktorú sme predtým namočili v mlieku a vyžmýkali.
Pridáme prelisovaný cesnak, vajce, parmezán a posekanú vňať z petržlena s hladkými listami.
Osolíme, okoreníme a urobíme malé knedličky.
Môžeme si ich urobiť do zásoby a dať do mrazničky, hodia sa do rôznych polievok.