Krkovička na steakovém pepři s fazolkami a brambory
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 500 g pěkné krkovice
- 150 g zelených fazolek
- 100 g anglické slaniny
- sůl
- steakový pepř
- olej
- (jako příloha - Americké brambory)
Postup Krkovička na steakovém pepři s fazolkami a brambory
Postup přípravy receptu
-
Krkovici naklepeme a z obou stran posypeme steakovým pepřem -nesolíme!!! a dáme do oleje naložit na asi 3-4 hodiny.
Fazolky zlehka spařím a pak prudce zchladím (zůstane jim barva) a pak po pár kusech zabalím do slaniny.
Po marinování krkovici opeču na pánvi po obou stranách a při pečení teprve solím.
V jiné pánvi nasucho opeču fazolky ve slanině (slanina si sama pustí štávu). Podávám s americkými bramborami.