Kotlety plněné paštikou na řapíkatém celeru

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

3 kotlety
4 řapíky celeru
1 cibule
lžíce hořčice
2 lžíce hladké mouky
3 plátky paštiky (měla jsem domácí)
koření podle chuti
sůl
pepř
2 lžíce sádla

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety nařízneme tak, abychom měli kapsu, naklepeme, vymažeme hořčicí, položíme paštiku a kousek řapíku. Sklepneme nebo sepneme párátky.

  2. Do tlakového hrnce dáme sádlo, cibuli,kterou smažíme lehce do růžova, vložíme osolené a okořeněné kotlety, které jsme předtím obalili v mouce a dusíme 25 minut. Podáváme s bramborami (šťouchanými).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!