Korbáčky smažené v kokosu
Recepty, SýrySuroviny
- 2 balení korbáčků
- 1 vajíčko
- několik lžic strouhaného kokosu na obalení
- Na Celerové hranolky:
- 1/2 menšího celeru
- 50-70 g prosciutta
- sůl
- popřípadě vegeta
- olej na smažení
- olivový olej do hranolek
Postup Korbáčky smažené v kokosu
Postup přípravy receptu
-
Korbáčové svazky překrojíme na polovinu, aby se nám s němi lépe pracovalo. Obalíme je ve vejcích a následně v kokosu a hned smažíme na oleji dorůžova.
Celer očistíme, nakrájíme z něj hranolky a dáme je do misky. Přidáme na malé kostičky nakrájené prosciutto, nebo jakýkoliv jiný druh sušené šunky, posypeme solí, popřípadě vegetou, pokapeme olivovým olejem, vše promícháme a dáme do vyhřáté trouby na pečící papír péct dorůžova. Podáváme se smaženými korbáči.