Korbáčky smažené v kokosu

Recepty, Sýry

Suroviny

2 balení korbáčků
1 vajíčko
několik lžic strouhaného kokosu na obalení
Na Celerové hranolky:
1/2 menšího celeru
50-70 g prosciutta
sůl
popřípadě vegeta
olej na smažení
olivový olej do hranolek

Postup přípravy receptu

  1. Korbáčové svazky překrojíme na polovinu, aby se nám s němi lépe pracovalo. Obalíme je ve vejcích a následně v kokosu a hned smažíme na oleji dorůžova.

  2. Celer očistíme, nakrájíme z něj hranolky a dáme je do misky. Přidáme na malé kostičky nakrájené prosciutto, nebo jakýkoliv jiný druh sušené šunky, posypeme solí, popřípadě vegetou, pokapeme olivovým olejem, vše promícháme a dáme do vyhřáté trouby na pečící papír péct dorůžova. Podáváme se smaženými korbáči.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!