Klobásky s karamelizovanou cibulovou omáčkou

Recepty, Jiné maso

Suroviny

300 g vinných klobás nebo jiných klobásek
4 velké cibule (já jsem použila červené)
1 PL tmavého třtinového cukru
2 stroužky česneku
6 PL ostrého kečupu
4 PL sójové omáčky
čerstvý rozmarýn
pepř
2 PL másla

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na kolečka a necháme ji zesklovatět na másle.

  2. Přisypeme cukr a necháme asi 10 min karamelizovat.

  3. Poté přidáme nasekaný česnek, rozmarýn, kečup, sójovou omáčku a pepř.

  4. Prohřejeme.

  5. Na druhé pánvi opečeme klobásky, přidáme je ke směsi, pořádně je směsí obalíme a prohřejeme.

  6. Podáváme s bramborovou kaší, šťouchanými brambory nebo s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!