Kančí kýta na houbovém ragú
Recepty, Jiné masoSuroviny
- 800 g kančí kýty
- 200 g čerstvých hub
- 1 cibule
- 200 ml masového vývaru
- 1 větvička rozmarýnu
- 4 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- máslo
Postup Kančí kýta na houbovém ragú
Postup přípravy receptu
-
Maso očistíme a naporcujeme na 4 díly. Osolíme, opepříme a na másle zprudka opečeme ze všech stran. Dáme dopéct do trouby. Pečeme pod poklicí asi 15 minut a pak necháme ještě 10 minut odpočinout.
Cibuli nasekáme na drobno a orestujeme na másle. Přidáme nasekané houby, sekaný česnek, rozmarýn a podlijeme masovým vývarem.
Krátce povaříme a dochutíme solí a pepřem. Směs přidáme k masu a krátce zapečeme. Podáváme s Vídeňským knedlíkem.