Kančí kýta na houbovém ragú

Recepty, Jiné maso

Suroviny

800 g kančí kýty
200 g čerstvých hub
1 cibule
200 ml masového vývaru
1 větvička rozmarýnu
4 stroužky česneku
sůl
pepř
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Maso očistíme a naporcujeme na 4 díly. Osolíme, opepříme a na másle zprudka opečeme ze všech stran. Dáme dopéct do trouby. Pečeme pod poklicí asi 15 minut a pak necháme ještě 10 minut odpočinout.

  2. Cibuli nasekáme na drobno a orestujeme na másle. Přidáme nasekané houby, sekaný česnek, rozmarýn a podlijeme masovým vývarem.

  3. Krátce povaříme a dochutíme solí a pepřem. Směs přidáme k masu a krátce zapečeme. Podáváme s Vídeňským knedlíkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!