Kančí gulášek trochu jinak
Recepty, Jiné masoSuroviny
- 500 g kančího masa na guláš (z kýty nebo plece)
- 2 větší cibule
- 1 lžíce koření na divočinu
- 1 lžíce mleté gulášové papriky
- 1 kostka hovězího bujónu
- olej
- 2 lžíce hladké mouky
Postup Kančí gulášek trochu jinak
Postup přípravy receptu
-
Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli téměř do hněda, přidáme nakrájené kančí maso a necháme zatáhnout. Pak přisypeme divoké koření a papriku a nakonec dolijeme vodou a přidáme bujón. Hrnec uzavřeme a necháme vařit.
Po 25 minutách hrnec vypneme a necháme dojít. Pak otevřeme, přivedeme opět k varu a v hrnečku rozkvedláme mouku s trochou vody a dolijeme ke guláši. Ještě chvíli necháme projít varem. Podáváme s knedlíkem nebo chlebem a zapijeme černým pivem.