Domácí prejt a kroupy se zelím a brambory

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

Domácí prejt
Domácí jelítkový prejt - kroupy
zelí
2 ks cibule středně velká
brambory
sůl na dochucení

Postup přípravy receptu

  1. Domácí prejt a kroupy dáme zapéct do trouby vyhřáté na 150 stupňů Celsia. Doba zapékání se řídí podle toho, jak má kdo rád. Někdo preferuje méně zapečené a jiný to má rád více zapečené.

  2. Brambory uvaříme v osolené vodě, tradičním způsobem.

  3. Zelí připravíme tak, jak kdo má rád. Někdo kyselejší, nebo sladší, někdo má domácí a jiný si jej koupí v obchodě, prostě a jednoduše, podle možností jaké máme.

  4. Když máme vše uvařeno, naservírujeme na talíře a jídlo podáváme teplé na stůl.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!