Domácí prejt a kroupy se zelím a brambory
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- Domácí prejt
- Domácí jelítkový prejt - kroupy
- zelí
- 2 ks cibule středně velká
- brambory
- sůl na dochucení
Postup Domácí prejt a kroupy se zelím a brambory
Postup přípravy receptu
-
Domácí prejt a kroupy dáme zapéct do trouby vyhřáté na 150 stupňů Celsia. Doba zapékání se řídí podle toho, jak má kdo rád. Někdo preferuje méně zapečené a jiný to má rád více zapečené.
Brambory uvaříme v osolené vodě, tradičním způsobem.
Zelí připravíme tak, jak kdo má rád. Někdo kyselejší, nebo sladší, někdo má domácí a jiný si jej koupí v obchodě, prostě a jednoduše, podle možností jaké máme.
Když máme vše uvařeno, naservírujeme na talíře a jídlo podáváme teplé na stůl.