Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce
Recepty, Pomalý hrnecSuroviny
- 500 g jelení kýty
- špetku drceného pepře
- špetku sečuánského pepře
- špetku cayenského pepře
- sůl
- 200 ml černého piva
- fazolky
- slanina
- lžíce oleje
- brambory
- 2 cibule
Postup Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce
Postup přípravy receptu
-
Maso naložíme do pepřů a deci oleje. Připravíme si kastrůlek a v něm osmahneme do zlatova cibuli pokrájenou na kostičky.
Přidáme maso a necháme zatáhnout. Pak přendáme do pomalého hrnce, podlijeme hrnkem vody a pivem. Pomalíme 7 hodin na Low.
Pak zahustíme a dochutíme solí, popřípadě sečuánským mletým pepřem.
Fazolky předvaříme krátce v osolené vodě a pak vhodíme do studené vody. Na másle pak orestujeme slaninu a přidáme fazolky.
Krátce orestujeme, osolíme a opepříme. Podáváme s různě upravenými brambory.