Jednoduché vepřové na houbách

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

500 g vepřového plecka
250 g žampionů
50 g sušených hub
150 g anglické slaniny
1 cibule
1/2 lžičky anglické hořčice
1 polévková lžíce škrobu na zahuštění
kmín
sůl
pepř
olej

Postup přípravy receptu

  1. Sušené houby naložíme do hrnku vody a necháme změknout. Do hluboké wok pánve dáme olej, na kostičky nakrájenou slaninu a cibulku a osmažíme do zlatova.

  2. Poté přidáme na kousky nakrájené maso a orestujeme. Přidáme namočené houby, hořčici a koření, nakrájené žampiony na čtvrtky a podlijeme.

  3. Dusíme doměkka a nakonec zahustíme škrobem. Podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!