Hovězí s brusinkami

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

cca 300 g hovězího masa (já měla přední)
1 velká mrkev
1 petržel
1/4 celeru
cibule
2-3 lžíce brusinek (nebo brusinkové marmelády)
sůl
pepř
nové koření
bobkový list
sádlo

Postup přípravy receptu

  1. V kastrolu rozpustíme sádlo, maso nakrájíme na menší kostky, osmahneme na sádle, aby se zatáhlo, přidáme zeleninu (cibule na malé kousky, mrkev, celer a petržel na jemno nastrouhané), lehce osmahneme, zalijeme trochou vody, přidáme koření a brusinky.

  2. Vaříme, dokud maso nezměkne. Dochutíme, případně dotáhneme pár kostkami UHO (http://www.toprecepty.cz/recept/12659-zakladni-hneda-omacka-odborne-nazyvana:%E2%80%A6/).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!