Hovězí křenové rolky na víně

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

Hovězí maso z kýty nakrájené na plátky
1 malá cibule a 1 velká cibule
dijonská hořčice
strouhaný křen
máslo
strouhanka
čerstvý rozmarýn
koření nové koření
jalovec
tříbarevný pepř
bobkový list
2 dcl červeného vína
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme, osolíme, potřeme pastou ze změklého másla, hořčice, nastrouhané malé cibule a křenu, poklademe rozmarýnem a posypeme strouhankou.

  2. Na oleji si zpěníme najemno nasekanou cibuli a maso zprudka opečeme.

  3. Poté podlijeme trochou vína, přidáme koření a necháme pustit šťávu.

  4. Podlijeme ještě zbytkem vína a trochou vody a dusíme doměkka.

  5. Dochutíme a přidáme ještě trouchu másla na zjemnění chuti, můžeme podle zvyklostí zahustit.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!