Houbová omáčka s klobásou a špagetami

Recepty, Omáčky

Suroviny

větší hrst sušených hub
1 rajský protlak
3 Říčanské klobásy
1/4 litru vody
strouhaný sýr - eidam
2 kávové lžičky hořčice
1 kávová lžička Maggi
1 PL sušené bazalky
1 PL čerstvé nasekané bazalky
3 PL olivového oleje
těstoviny Tagliatelle

Postup přípravy receptu

  1. Vezmeme vodu a necháme v ní asi hodinu namáčet houby. Klobásy nakrájíme na asi 2 cm špalíčky, které rozkrojíme.

  2. Do kastrolu přelijeme vodu s houbami a dáme při mírné teplotě vařit. Přidáme klobásy, protlak, hořčici a za důkladného míchání necháme vše spojit. Dále přidáme Maggi a sušenou bazalku a opět necháme chvíli povařit.

  3. Nakonec přidáme čerstvou bazalku a olej, promícháme a můžeme servírovat posypané sýrem, např. s těstovinami Tagliatelle, které připravíme dle návodu na obalu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!