Halsaláta

Recepty, Saláty

Suroviny

1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
1 konzerva sardelek
1 konzerva sardinek
1 malá cibule
1 strouhaná mrkev
2-4 nakládané okurky nakrájené na kostičky (dle chuti)
3 natvrdo uvařená vejce
100 ml majonézy
100 ml jogurtu
ledový salát
1 paprika
sůl
pepř
citronová šťáva

Postup přípravy receptu

  1. Ryby smícháme s nasekanými vejci, nastrouhanou mrkví a nakrájenou cibulí, okurkami a paprikou.

  2. Majonézu s jogurtem smícháme a přidáme do salátu.

  3. Osolíme, opepříme, okyselíme a podáváme v misce na ledovém salátu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy