Bezlepkový perníkový koláč z ořechového krému Nutspread
Recepty, MoučníkySuroviny
- Suroviny na formu o průměru 18 cm:
- 250 g krému Nutspread z vlašských ořechů slazeného
- 400 ml kokosového mléka
- 3 vejce
- 2 lžičky perníkového koření
Postup Bezlepkový perníkový koláč z ořechového krému Nutspread
Postup přípravy receptu
-
Troubu předehřejeme na 200°C.
Oddělíme si 150 g krému Nutspread, smícháme jej s vejcem a lžičkou koření do perníku a rozprostřeme na dno formy. (Podle potřeby lze přidat trochu vody.) Dáme do vyhřáté trouby a předpečeme cca 20 minut.
Na náplň jednoduše smícháme zbytek krému a koření s kokosovým mlékem a 2 vejci.
Nalijeme na krustu a pečeme do zhnědnutí. Necháme vychladit do druhého dne a pak teprve nakrájíme a podáváme.