Bezlepkový kokosový cheesecake
Recepty, DortySuroviny
- Těsto:
- 100 g kokosu
- 45 g másla
- 30 ml mléka
- 1 vejce
- 30 g třtinového cukru
- Krém:
- 500 g tvarohu
- 200 g řeckého bílého jogurtu
- 25 g kakaa
- 100 g másla
- 50 g třtinového cukru
- Na vymazání:
- máslo
- kokos
Postup Bezlepkový kokosový cheesecake
Postup přípravy receptu
-
Suroviny na těsto smícháme a vmačkáme do menší dortové formy vymazané máslem a vysypané kokosem. Pečeme na 190 °C cca 15 minut.
Korpus necháme vychladnout.
Máslo utřeme s cukrem, vmícháme tvaroh, jogurt a kakao. Krém natřeme na korpus a dáme na dvě hodiny ztuhnout do lednice.