Grilovaná vinná klobása s paprikou, cibulí a česnekem
Recepty, GrilováníSuroviny
- 250 g vinné klobásy
- 1/2 červené papriky
- 1/2 žluté papriky
- 1 cibule
- 3 velké stroužky česneku
- Sůl
- pepř
- tymián
- drcený rozmarýn – vše po špetce
- Trochu oleje
Postup Grilovaná vinná klobása s paprikou, cibulí a česnekem
Postup přípravy receptu
-
Klobásku rozpůlíme a každou polovinu stočíme do šneku a zajistíme párátkem nebo špejlí.
Papriky nakrájíme na poměrně velké kousky. Česnek podélně rozpůlíme, cibuli nasekáme na hrubé kousky. Z koření a oleje umícháme kašičku.
Mašlovačkou namočenou ve směsi oleje a koření potřeme šneky a kousky zeleniny.
Vložíme na alobal, pečlivě zavineme a grilujeme po obou stranách cca 20 minut. Přílohu jsem žádnou nedávala, měli jsme jen klobásu a zeleninu, ale je možné k tomu pečivo.