Grilovaná vinná klobása s paprikou, cibulí a česnekem

Recepty, Grilování

Suroviny

250 g vinné klobásy
1/2 červené papriky
1/2 žluté papriky
1 cibule
3 velké stroužky česneku
Sůl
pepř
tymián
drcený rozmarýn – vše po špetce
Trochu oleje

Postup přípravy receptu

  1. Klobásku rozpůlíme a každou polovinu stočíme do šneku a zajistíme párátkem nebo špejlí.

  2. Papriky nakrájíme na poměrně velké kousky. Česnek podélně rozpůlíme, cibuli nasekáme na hrubé kousky. Z koření a oleje umícháme kašičku.

  3. Mašlovačkou namočenou ve směsi oleje a koření potřeme šneky a kousky zeleniny.

  4. Vložíme na alobal, pečlivě zavineme a grilujeme po obou stranách cca 20 minut. Přílohu jsem žádnou nedávala, měli jsme jen klobásu a zeleninu, ale je možné k tomu pečivo.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!