Fazolky s cuketou a rajčatovou šťávou

Recepty, Zeleninová jídla

Suroviny

600 g fazolových lusků (mražené, mohou být i čerstvé)
2 menší cukety (o průměru cca 3 cm)
1 cibule
3 lžíce oleje
3 stroužky česneku
pepř
trochu feferonky (kdo má rád)
150 ml rajčatová šťáva
případně voda
sůl
špetka cukru

Postup přípravy receptu

  1. Cibuľu očistíme, pokrájame a dáme na olej speniť.

  2. Po chvíli pridáme pretlačený cesnak, lusky, pokrájanú cuketu - polmesiačiky, paradajkovú šťavu, osolíme, okoreníme, prisladíme podľa chuti. Vodu a paradajkovú šťavu - príp. pretlak pridávame podľa seba.

  3. Kto má rád pikantné, nezabudne na feferónku.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!