Dort s Krtečkem

Recepty, Dorty

Suroviny

kakaový korpus (viz http://www.toprecepty.cz/recept/14548-kakaove-rezy-s-cokoladovou-polevou)
máslový krém nastavený bešamelem
(potahovací hmota falešný marcipán:)
-1/2 kg cukru
- 1/4 kg sušeného mléka
- 2 lžíce pšeničného sirupu nebo 1 lžíce glukózy či medu
- pár kapek mandlové tresti
- 2 lžíce vody
čokoládové zdobení
broskvová marmeláda
šlehačka
ztužovač
kousek banánu

Postup přípravy receptu

  1. Korpus i krém z dvojité dávky (viz http://www.toprecepty.cz/recept/14548-kakaove-rezy-s-cokoladovou-polevou), 2x proříznutý a promazaný krémem (plát, marmeláda, krém, plát, marmeláda, krém, plát), celé potřené zbytkem krému.

  2. Potažené marcipánovou potahovací hmotou, ozdobené kytičkami a figurkou, vymodelované také z marcipánové hmoty, čokoládovými kamínky.

  3. Krtina je mini korpus, vydlabaný, naplněný ušlehanou šlehačkou se ztužovačem a kousek banánu, vydlabaná drť z korpusu navrch.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!